sevda - Arama Sonuçları - FLaTCaST TeMa SHoW Flatcast Türkçe Yardım ve Tema,Sid Gönder

☼ FLaTCaST TeMa SHoW'a FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM , PİC-UPLOAD.DE , DİRECTUPLOAD.NET aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!! ☼

Ara:

Tag: sevda

Ara: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Sevda kuşun kandındadır

    Başlatan İzmirli_Sevgi, 06.06.20 22:50
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 44
    Son Mesaj : 07.06.20 11:59
    Son yazan BARAN29  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 299
    Son Mesaj : 09.02.20 18:30
    Son yazan Osman  son yazılan Mesajı göster
  2. HALA KOYNUMDA RESMİN - AHMET TELLi

    Başlatan -öZ_LeM-, 02.05.15 22:47
    ahmet, akşam, asıl, aşkı, bile, boy, boynu, ceylan, demet, durmak, elinde, gibi, güller, hala, içi, koynumda, kurdu, kuşu, mevsim, mor, nasıl, olur, resmi, resmin, resmın, sevda, telli, varsa, yanık
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.083
    Son Mesaj : 02.05.15 22:47
    Son yazan -öZ_LeM-  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.070
    Son Mesaj : 02.05.15 22:57
    Son yazan -öZ_LeM-  son yazılan Mesajı göster
  3. bitmiyor sevdan

    Başlatan ..:.PR€NS..:., 21.11.14 22:56
    bir, bitmiyor, gibi, istiyorum, nokta, rüya, rüzgar, sana, seher, sel, sen, sen varsın, sevda, sevdan, sonu, tutuklu, varsın, yağmur, yeli, yüreğim, yüreğime, ışık, özlem
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.178
    Son Mesaj : 21.11.14 22:56
    Son yazan ..:.PR€NS..:.  son yazılan Mesajı göster
  4. atesten gomlektir bu sevdan

    Başlatan prenses-deniz, 15.06.14 03:02
    antoloji, atesten, gomlektir, sevda, sevdan, siir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.070
    Son Mesaj : 15.06.14 03:02
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.405
    Son Mesaj : 20.05.14 21:07
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Mektuplar

  5. Unuttum

    Başlatan cancan, 30.04.14 03:49
    073, 092, 107, acılar, ben, beni, çiçekleri, din, gif, gitme, içimde, kahraman, png, sans, sevda, son, ter, umut, unut, unuttum, yandex
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.051
    Son Mesaj : 18.05.14 23:05
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  6. senin gibi

    Başlatan Sahin, 16.03.14 17:53
    ağrısı, ata, beni, bilmece, bir, coşku, diş, geldi, gibi, gül, içi, kokusu, olmak, onsuz, rengi, sadece, sana, sende, seni, senin, sevda, seviyorum, sevmek, var, zor
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.046
    Son Mesaj : 18.05.14 23:09
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 209
    Son Mesaj : 15.01.20 06:23
    Son yazan Ate$.DagL!  son yazılan Mesajı göster
  7. Ağlayan şair

    Başlatan @y@z, 10.01.20 13:51
    ağlayan, asıl, aydınlık, bakma, birgün, birtanem, çok, dolu, gibi, gölge, gözleri, hiç, kara, karanlık, maya, mutlu, mutluluk, nasıl, nedir, sende, seni, sevda, sözleri, unutma, yerde
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 222
    Son Mesaj : 10.01.20 23:29
    Son yazan By Çilek  son yazılan Mesajı göster
  8. Senin sevdan

    Başlatan @y@z, 10.01.20 13:49
    alev, ana, aşk, başımdan, bende, bir, den, gibi, gözlerin, hep, hüzünlü, istiyorum, kadar, kurdu, kurdun, olan, oldu, sabah, sana, sende, senden, seni, senin, sevda, sevgi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 157
    Son Mesaj : 10.01.20 13:49
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  9. anıyorum

    Başlatan @y@z, 03.12.19 13:58
    artık, aşkım, bana, bekliyorum, benim, bir, birtanem, diye, geldi, geldin, geleceksin, hep, istiyorum, kadar, kalbimde, musun, oldu, oldun, sanma, seni, seninle, sevda, seviyorum, tek, yalnız
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 218
    Son Mesaj : 03.12.19 13:58
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  10. akşam oldu

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:40
    akşam, artık, baha, bak, beni, benim, biliyorum, çok, değil, diye, dur, hiç, içmek, kimse, meyhane, oldu, olmak, sarhoş, seni, senin, sensin, sevda, tek, yine, şey
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 255
    Son Mesaj : 02.12.19 16:40
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  11. isterdim

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:37
    atlı, bakma, bir, dan, dokunmak, duymak, eden, gelmek, gitmek, içi, için, kuş, musun, neden, olmak, rüzgarı, sana, sende, senden, seni, senin, sevda, sevdan, tatlı, ısınmak
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 213
    Son Mesaj : 02.12.19 16:37
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  12. sarhoş

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:34
    akşam, arsa, asıl, ben, benden, bir, çok, den, evi, gece, gecenin, içki, meyhane, nasıl, nereye, sarhoş, seni, senin, sevda, sevdanın, tutuyorum, vakti, yolu, yolunu, zamanlar
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 185
    Son Mesaj : 02.12.19 16:34
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  13. korkulu sevda

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:29
    akşam, alık, ama, asla, aşkım, bir, görüyorum, hiç, içi, için, inci, istiyorum, kaybetme, lar, neden, sakın, sana, seni, senin, sensin, sessiz, sevda, tek, öyle, şimdi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 197
    Son Mesaj : 02.12.19 16:29
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  14. yağmurla

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:21
    açan, aşkımı, bitanem, dan, dolu, gelmek, gibi, gül, güzel, hep, içi, için, olmak, rüzgar, sana, sarı, seni, senin, sevda, taze, yağan, yağmurla, yanında, üzerine, öpmek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 178
    Son Mesaj : 02.12.19 16:21
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  15. kar taneleri

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:20
    alev, anı, asıl, aşkı, beni, gibi, güzel, hep, hiç, istemem, istiyorum, kadar, kalır, kar, nasıl, rengi, seni, sevda, sevgi, ter, yağan, yaşar, yeryüzü, üzerime, zaman
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 191
    Son Mesaj : 02.12.19 16:20
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  16. istemiyorum

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:19
    acaba, artık, ateşi, aşkım, beni, den, hiç, huzur, içi, için, kadar, kalbime, olur, sana, sar, sen, sevda, sevdanın, seversen, sevgi, sevgin, yokken, üstüme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 163
    Son Mesaj : 02.12.19 16:19
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  17. kar yağıyor

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:17
    ama, anda, benim, biliyorum, bir, eli, emir, gibi, güzel, gösteriyor, hiç, hissedebilmek, kalbim, kalemi, kar, oldu, onu, sana, seni, sevda, tanesi, tek, unut, üzerime, şeyi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 156
    Son Mesaj : 02.12.19 16:17
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  18. istediğim

    Başlatan @y@z, 25.11.19 10:25
    anda, birlikte, bütün, den, gece, geçirmek, gözleri, gözlerimi, istediği, istiyorum, mutlu, olmak, sabah, seni, senin, seninle, sevda, sevdanın, sevgileri, tüm, uyanmak, yanmak, yanı, yanında
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 169
    Son Mesaj : 25.11.19 10:25
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  19. Bu Sevda Bitmez

    Başlatan Biricik_Giresunlu, 20.04.18 01:00
    altına, ant, artık, aşkı, başka, bil, bir, eğer, gif, gul, gönlümün, gönlünü, hareketli, ihsan, kendi, lar, olsun, resim, sana, sevda, ten, varsa, verdiği, yap, yarım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.401
    Son Mesaj : 20.04.18 11:52
    Son yazan Biricik_Giresunlu  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 647
    Son Mesaj : 29.06.19 13:40
    Son yazan By Çilek  son yazılan Mesajı göster
  20. Sevdan yalanmış

    Başlatan Pozan_Özgür, 28.06.17 03:32
    sevda, sevdan, siir, ter, yorum
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 793
    Son Mesaj : 28.06.17 03:32
    Son yazan Pozan_Özgür  son yazılan Mesajı göster
Toplam 84 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Yukarı Çık
Review https://www.forummavis.com/ on alexa.com
İhbar
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız BURAYA tıklayarak bildirebilirsiniz.
Tüm Hakları FLaTCaST TeMa SHoW.COM'a Aittir