uzak - Arama Sonuçları - FLaTCaST TeMa SHoW Flatcast Türkçe Yardım ve Tema

FLaTCaST TeMa SHoW'a FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!!

Ara:

Tag: uzak

Ara: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Victor hugo.

    Başlatan ((¯`»GAMSIZ«´¯)), 22.10.15 01:02
    ağlamak, bir, çalmak, dalı, dan, gonca, gözler, hançer, hugo, içi, için, insan, kalbi, kalmak, kurşun, olmalı, para, ruh, silah, ter, uzak, victor, yakı, yaş, yellow
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 877
    Son Mesaj : 22.10.15 01:02
    Son yazan ((¯`»GAMSIZ«´¯))  son yazılan Mesajı göster
  2. uzakta olanı yanında hissetmektir

    Başlatan By Çilek, 20.05.15 02:52
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 793
    Son Mesaj : 20.05.15 08:17
    Son yazan BELGİN  son yazılan Mesajı göster
  3. Bekleyeceğim - ahmet hamdi tanpınar

    Başlatan -öZ_LeM-, 02.05.15 22:13
    ahmet, başka, bekleyeceğim, beni, den, diye, gün, hamdi, kişi, olsa, pınar, seversin, tanpinar, tanpınar, ter, uzak, uzakta, yarın, yıllar, zaman
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 876
    Son Mesaj : 02.05.15 22:13
    Son yazan -öZ_LeM-  son yazılan Mesajı göster
  4. Sevda

    Başlatan prenses-deniz, 20.05.14 21:50
    ama, dan, dilerim, gece, gibi, gitme, güzel, içi, için, kadar, kanadı, kuru, lar, orta, rüya, seni, senin, sesi, sevda, uzak, uzaktan, var, yalnız, yap, zaman
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.019
    Son Mesaj : 20.05.14 21:50
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Mektuplar

  5. uzaktan sevmek!...

    Başlatan Didenur, 03.02.14 17:39
    ama, bir, denizi, denizin, gibidir, gözleri, huzur, izi, izin, sesi, sesini, sevmek, uzak, uzakta, uzaktan, yakı, yürümek
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 935
    Son Mesaj : 18.05.14 23:32
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  6. Bu Bayram da Gelemedim Anne...

    Başlatan Didenur, 08.02.14 16:19
    anne, asil, ayrilik, bakma, bayram, bayramda, beni, bir, büyü, büyük, böyle, dan, eden, gelemedim, hasreti, kara, nasil, rengi, sende, senden, sesi, uzak, yagmurlu, yeni, özledim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.089
    Son Mesaj : 18.05.14 23:26
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  7. Şimdi öğle

    Başlatan Didenur, 07.03.14 10:54
    alık, arası, bebek, çok, dan, dini, hep, ilk, insan, işler, kadar, kelebek, kendi, namazı, olmak, seni, sensiz, sesi, sonsuz, uzak, var, vermek, yer, öğle, şey, şimdi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 764
    Son Mesaj : 18.05.14 23:17
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  8. Al Başımdan Bu Sevdayı Öyle Git

    Başlatan Canan, 23.08.13 23:57
    ayrılık, başka, başımdan, bile, bir, bırakmak, den, geride, git, gitmek, günümüz, gözlerin, hiç, içi, kimlere, kimse, masum, olur, seni, senin, sevdayı, uzak, yere, yeri, yok, öyle
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.356
    Son Mesaj : 18.05.14 23:04
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  9. Forum maviş,Kar musikîleri

    Başlatan PRoFeSSioNaL, 23.08.13 22:03
    artık, bey, bin, bir, çok, deri, dolu, edilen, eski, gece, gecenin, gibi, gönlüm, işitmek, kar, kara, karanlık, kemal, maviş, musikîleri, uzak, uzun, yağan, yahya, yellow, zan
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 937
    Son Mesaj : 18.05.14 23:29
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  10. andım

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:23
    akşam, andı, bak, ben, bir, boş, çalan, den, durgun, giden, git, gitmiş, gözlerim, hep, herşey, kalması, mutluluk, müzik, sahte, seni, tek, uzak, yalan, şeyler, şöyle
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 50
    Son Mesaj : 02.12.19 16:23
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  11. ağlayan şair

    Başlatan @y@z, 27.11.19 13:16
    ağlayan, aydınlık, bilmem, böyle, çek, çok, değil, geçen, gözlerim, hala, hep, hiç, kara, karanlık, maya, mutlu, nedir, olmadı, olmak, sakın, sana, sanma, uzak, zaman, şair
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 58
    Son Mesaj : 27.11.19 13:16
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 71
    Son Mesaj : 25.11.19 23:05
    Son yazan Efsane usta  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 171
    Son Mesaj : 29.06.19 13:37
    Son yazan By Çilek  son yazılan Mesajı göster
  12. Uzaktan Bakmak cok zor

    Başlatan Biricik_Giresunlu, 12.06.18 19:00
    032, 037, 054, 061, 106, bakmak, url, uzak, uzakta, uzaktan, zor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 343
    Son Mesaj : 12.06.18 19:00
    Son yazan Biricik_Giresunlu  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 591
    Son Mesaj : 30.11.18 22:27
    Son yazan ...asil...  son yazılan Mesajı göster
  13. Sevdalı

    Başlatan DJ ANKARALI ATİLLA, 04.04.18 00:24
    acı, atila, bayram, beşik, bile, bir, doğa, doğan, gün, günü, gönül, göz, ilk, insan, kaldı, kara, kimselere, olsa, sende, senden, seni, sensiz, sonra, tatlısı, uzak, var
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 509
    Son Mesaj : 04.04.18 00:24
    Son yazan DJ ANKARALI ATİLLA  son yazılan Mesajı göster
  14. Yerin beli annem..

    Başlatan küçük şair can yürek, 22.05.17 03:51
    anda, annem, canim, çok, daha, diye, ettim, gece, genç, gibi, kabul, koku, nem, oglum, seni, sesi, sesini, uzak, yaş, yer, yeri, yerin, yürek, özledim, şair
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 685
    Son Mesaj : 22.05.17 03:51
    Son yazan küçük şair can yürek  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 850
    Son Mesaj : 23.03.16 22:46
    Son yazan PRoFeSSioNaL  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1.041
    Son Mesaj : 21.12.15 22:03
    Son yazan PRoFeSSioNaL  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 1.397
    Son Mesaj : 23.05.17 18:58
    Son yazan By.Gölge  son yazılan Mesajı göster
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Yukarı Çık
Review http://www.forummavis.com/ on alexa.com
İhbar
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız BURAYA tıklayarak bildirebilirsiniz.
Tüm Hakları FLaTCaST TeMa SHoW.COM'a Aittir