bende - Arama Sonuçları - FLaTCaST TeMa SHoW Flatcast Türkçe Yardım ve Tema

FLaTCaST TeMa SHoW'a FACEBOOK , RESMİM.NET , HIZLIRESİM.COM , TİNYPİC.COM aracılığı ile resim, gif vb. görseller kesinlikle eklenmemesi önemle rica olunur. Eklendiği an görevli arkadaşlar tarafından silinecektir!!!

Ara:

Tag: bende

Ara: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 19
    Son Mesaj : 19.02.20 22:53
    Son yazan meleğim34  son yazılan Mesajı göster
  1. Benden fazla seni seven var mı?

    Başlatan MineCan, 09.02.20 20:05
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 87
    Son Mesaj : 09.02.20 20:05
    Son yazan MineCan  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 26
    Son Mesaj : 27.01.20 22:50
    Son yazan meleğim34  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 53
    Son Mesaj : 22.01.20 06:05
    Son yazan Ate$.DagL!  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 785
    Son Mesaj : 24.10.15 17:30
    Son yazan y.yorgun  son yazılan Mesajı göster
  2. al git herseyini benden

    Başlatan MeLiss, 31.03.14 13:13
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.095
    Son Mesaj : 18.05.14 15:29
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  3. Sen (yağmur gözlüm)

    Başlatan delisevdam, 12.03.14 15:03
    alıp, aşkı, bende, benden, beni, boş, demek, diye, fırtınalar, güzel, gönlüme, gözlerime, gözlerin, gözlüm, içimdeki, olan, olarak, oldu, sara, sensiz, sensizlik, senİ, sevgili, yağmur, zor
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 989
    Son Mesaj : 18.05.14 23:09
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  4. Selam Ben MeLiss

    Başlatan MeLiss, 24.03.14 09:58
    adale, altinda, ana, arkadaslar, bende, benden, benimle, bile, bilmem, cani, çok, deger, den, direk, duygularim, güzel, ilgili, kabul, kimsenin, meliss, olaylar, selam, varsa, yap, yok
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 747
    Son Mesaj : 24.03.14 09:58
    Son yazan MeLiss  son yazılan Mesajı göster
  5. Zalim zalimdir

    Başlatan Didenur, 01.02.14 13:34
    abı, adale, artık, bende, benden, bir, burda, den, gökçe, işi, işin, kez, kitabı, sende, senden, terazisi, zalim, zalimdir
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 923
    Son Mesaj : 18.05.14 23:37
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  6. İyiki varım de.

    Başlatan Didenur, 01.02.14 13:41
    adı, anı, ara, bak, bakma, bende, benden, bir, çek, dini, harita, içi, iyiki, kendi, olur, seni, senin, sil, var, varım, yeni, yok, yollar, İyiki, yılları, ömür
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 959
    Son Mesaj : 18.05.14 23:37
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  7. Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adıyla

    Başlatan Didenur, 01.02.14 23:45
    adıyla, allah’ın, başkası, bende, benden, bey, beyti, beş, bir, çeşit, dan, düşürme, eden, faydalı, gibi, güç, ihsan, kabul, olan, rahim, rahman, sana, seni, senin, şeyi
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 1.254
    Son Mesaj : 19.05.14 14:22
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1.089
    Son Mesaj : 19.05.14 00:03
    Son yazan prenses-deniz  son yazılan Mesajı göster
  8. Beni benden alan gözlerin

    Başlatan MineCan, 11.01.20 22:44
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 89
    Son Mesaj : 31.01.20 03:07
    Son yazan MÜDÜR  son yazılan Mesajı göster
  9. Senin sevdan

    Başlatan @y@z, 10.01.20 13:49
    alev, ana, aşk, başımdan, bende, bir, den, gibi, gözlerin, hep, hüzünlü, istiyorum, kadar, kurdu, kurdun, olan, oldu, sabah, sana, sende, senden, seni, senin, sevda, sevgi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 37
    Son Mesaj : 10.01.20 13:49
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    Son Mesaj : 27.12.19 22:14
    Son yazan meleğim34  son yazılan Mesajı göster
  10. damla damla

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:39
    almak, aşkım, bende, benim, bir, birtanem, boşluk, çarpmak, dağı, dağıtmak, dalgalar, dokunmak, düşmek, fırtına, hep, herşeyimsin, içi, için, kadar, olmak, seni, senin, yağmur, zaman, öpmek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 74
    Son Mesaj : 02.12.19 16:39
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  11. gözlerim daldı

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:25
    acaba, anda, anladım, artık, bende, bir, çok, dün, eden, gece, geçen, gözlerim, haya, içi, için, kalan, kaldı, neden, niçin, sadece, seni, sevgi, tek, yap, şey
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 64
    Son Mesaj : 02.12.19 16:25
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  12. sorsalar

    Başlatan @y@z, 02.12.19 16:16
    ana, artık, aşkım, bende, benden, benim, bile, çok, değerli, den, içi, için, istemem, leri, mutlu, sende, senden, seni, sevgi, seviyorum, tek, tüm, varsın, yalnız, yanı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 48
    Son Mesaj : 02.12.19 16:16
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
  13. birtanem

    Başlatan @y@z, 22.11.19 15:27
    aşk, bende, beni, bir, bitanem, daha, dan, doğa, doğan, geldi, gibi, gün, hep, hiç, mutluluk, olsun, seni, sonra, tek, varsa, yaprağı, yeni, yine, ömrüme, şeyi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 59
    Son Mesaj : 22.11.19 15:27
    Son yazan @y@z  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 175
    Son Mesaj : 17.01.19 12:21
    Son yazan Efsane usta  son yazılan Mesajı göster
  14. selam

    Başlatan Su Zeyno, 13.09.18 10:54
    akkaya, almak, asil, bende, benden, benim, bir, dan, den, erkek, faka, içi, için, iki, ilkay, istedi, konusu, konusunda, nasil, olan, selam, sigara, sultan, tarafında, var
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 453
    Son Mesaj : 03.10.18 11:27
    Son yazan mavitayfun  son yazılan Mesajı göster
  15. Kınalım

    Başlatan DJ ANKARALI ATİLLA, 31.03.18 22:33
    adi, alim, alım, ariyorum, atila, aşkı, aşkın, bas, bende, benden, bey, den, gece, haya, hayat, hep, kaldi, kınalı, mutlu, olarak, sana, senİ, son, yar, İlk, yolda
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 538
    Son Mesaj : 01.04.18 05:56
    Son yazan DJ ANKARALI ATİLLA  son yazılan Mesajı göster
  16. Bizimki Daha Güzel

    Başlatan mumbal, 27.03.18 02:33
    altındaki, ayrılmak, bende, benden, bir, bit, bodrum, bırakıp, çeker, çift, daha, değil, den, evet, güzel, hemen, kadın, kim, leri, oldu, resim, sevgilim, son, spor, şey
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 633
    Son Mesaj : 27.03.18 12:59
    Son yazan Efsane usta  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Fıkralar

  17. slm arkadaşlar ben geldimm

    Başlatan mumbal, 25.03.18 20:40
    arkadaşlar, arkadaşlara, artik, ben, bende, forummavis, geldim, kıyma, saygılar, sevgiler, slm, tüm
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 639
    Son Mesaj : 03.10.18 11:27
    Son yazan mavitayfun  son yazılan Mesajı göster
  18. yillar benden neler goturmediki

    Başlatan leyli, 24.06.17 18:04
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 672
    Son Mesaj : 11.02.19 12:07
    Son yazan Cano  son yazılan Mesajı göster
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Yukarı Çık
Review http://www.forummavis.com/ on alexa.com
İhbar
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız BURAYA tıklayarak bildirebilirsiniz.
Tüm Hakları FLaTCaST TeMa SHoW.COM'a Aittir